Green Park 0301

Zeer aangenaam ingericht, luxueus, splinternieuw appartement (augustus 2021).

Ideaal voor een groep of gezin tot max. 6 personen. 

Het appartement (2021) is sinds deze zomer voor het eerst te huren. Wees één van de eerste om hier in alle rust en luxe te komen genieten. Het verblijf is uitgerust met de nieuwste technieken, inclusief een supersnelle Wifi-verbinding.

Beschrijving

Ingerichte keuken

Misschien haalt de zeelucht de keukenprins of -prinses in u naar boven. Geen probleem, laat u inspireren en beleef onvergetelijke kookmomenten tijdens uw verblijf.  Het enige wat u zelf dient mee te brengen is gezelligheid en de ingrediënten om uw kookfestijn vorm te geven.  In onze gloednieuwe ingerichte keuken hebt u alles wat nodig is om het u aangenaam te maken. De keuken is uitgerust met Miele toestellen (frigo met diepvriesvak, inductiekookplaat, combi-oven, afwasmachine, dampkap, …). De keuken voorziet ook in alle noodzakelijke gereedschappen voor een gezelschap van 6 personen. Bestek, borden, (wijn)glazen, kookpotten en (braad)pannen. Alles is aanwezig. De keuken is ook voorzien van een Senseo- EN een Nespressomachine, voor elk wat wils. Ook een staafmixer, broodrooster, fruitpers staan ter beschikking.

Woonkamer

De woonkamer met moderne TV en internetvoorziening vormt samen met de keuken en het buitenterras een afgezonderd gedeelte, door de gang gescheiden van de slaapvertrekken. Aan de voorzijde is er een gordijn voorzien die u integraal kan openschuiven of dichttrekken, afhankelijk van de graad van privacy die u zelf verkiest.  U zal merken dat bij een gesloten schuifraam er geen geluiden van buiten te horen zijn, ook niet wanneer u zelf op het terras zit en andere gasten binnen slapen.

Terras

Het terras aan de voorzijde is toegankelijk via een groot schuifraam. Op het terras staan twee terrastafels en vier tuinstoelen. (binnen zijn extra klapstoelen beschikbaar indien gewenst). In de voormiddag tot late namiddag is er zoninval op het terras. Een ontbijtje, brunch of een vieruurtje kunnen perfect in ’t zonnetje. 

Slaapkamers

Er zijn twee slaapkamers, met geluidsarme beglazing (grenzend aan het rustige binnenplein), voorzien van moderne brandveiligheidstechnieken (automatisch sluiten van het raam bij rookontwikkeling buiten in de buurt.). Aan de kamerzijde is het zeer rustig om u een optimale nachtrust te verzekeren. De gordijnen zijn in een zwarte verduisterende stof uitgevoerd zodat lichtinval tot een minimum beperkt is.

Alle bedden (BEKA) zijn van een zeer degelijke kwaliteit, met goede ergonomische matrassen. Een deugddoende nacht is belangrijk om uw verblijf aangenaam te maken. Alle matrassen zijn voorzien van veiligheidshulzen om de levensduur en hygiëne te optimaliseren. Er zijn winter- en zomerdonsdekens ter beschikking. Ook verschillende soorten kussens zijn voldoende aanwezig.

(zelf te voorzien : hoeslakens en kussenovertrek, eventueel optioneel te huren bij uw boeking.)

Slaapkamer 1

Deze slaapkamer is voorzien van een ruim BEKA-tweepersoonsbed met een tweepersoonsmatras. Stopcontacten langs beide zijden van het bed en mogelijkheid tot het kijken van televisie vanuit uw bed. (ook internet, Youtube en Netflix -in te loggen met eigen account). (nota: vergeet nadien niet uit te loggen aub)

Slaapkamer 2

Op deze slaapkamer staan twee afzonderlijke BEKA-éénpersoonsbedden. Tegen elkaar geschoven vormen ze een identiek tweepersoonsbed zoals de andere kamer.

Slapen in woonkamer

Indien nodig kan gebruik worden gemaakt van de slaapgelegenheid in de woonkamer. De kwalitatieve zetel kan in 5 seconden worden omgevormd tot een slaapzetel, geschikt voor twee personen. Deze zetel is voorzien van een degelijke matras en beschermhoes. Dus geniet gerust van de televisie vanuit de zetel.

De woonkamer is gescheiden van de kamers door een gang van enkele meters en een glazen deur en slaapkamerdeuren. Dit zorgt voor minder geluidslast voor de vroege slaper, terwijl anderen genieten in de woonkamer of terras aan de voorzijde.

Badkamer

De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche. Bij de douche is een chauffage-element dat kan gebruikt worden als handdoekdroger. Er zijn twee wasbakken voorzien. Er is voldoende plaats voor iedereen om zijn badkamerspullen te plaatsen in de lades en spiegelkast.

Berging

Er is een berging voorzien met een grote spoelbak, ideaal om wat kledij en spulletjes uit te spoelen na een dagje strandspelen.  De technische ruimte kan ook dienst doen om uw koffers te stockeren tot de dag dat u weer uitgerust naar huis vertrekt.

Toilet

Het toilet bevindt zich in de buurt van de slaapkamers en is gescheiden van de badkamer.

Lift

Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping met een lift vlakbij de toegangsdeur. Op de 3e verdieping is deze enkel gedeeld  met het aangrenzende  appartement. indien gewenst, kan u ook gerust de trap gebruiken die uitkomt aan het appartement. 

Zowel de lift als de gang naar het appartement werden gebruiksvriendelijk gemaakt voor rolstoelpatiënten. Ook in het appartement is voldoende ruimte voorzien.  

Fietsberging 

Het gebouw beschikt ook over een goed uitgeruste fietsenberging waar je op een veilige wijze je eigen fiets kan stallen. Deze ruimte is enkel toegankelijk voor bewoners en gasten van ‘residentie Green Park’. U kan uw eigen fietsen ophangen en met uw eigen slot verankeren aan de haken tegen de muur of op de grond.

Ligging

De ligging van het appartement is zeer goed voor wie een combinatie zoekt van verschillende zaken. Op 4 minuten wandelen tot op de dijk (zie foto ligging). Het gloednieuwe appartement is onderdeel van residentie ‘Green Park’ gelegen pal aan de toegang van het Normandpark van Middelkerke. De kerk ligt op 50 meter.  In de nabijheid vanaf ca. 100 meter vind je alles wat nodig is.  Achter de hoek is er een viswinkel, bakkers, banken, boekhandel, supermarkt, resto’s en gezellige terrasjes … Er is voldoende  gratis en budgetvriendelijke parkeergelegenheid in de buurt. Bij aankomst kan je even stoppen naast het gebouw om uit te laden (20 meter van de ingang, of u kan eenvoudig ondergronds rijden tot aan de (optioneel te huren) garagebox.

Huisdieren

Huisdieren zijn helaas niet toegelaten op het appartement.Tarieven

Periode Van Tot Prijs
Laagseizoen 2022-09-13 2023-06-11 €125,00 per nacht
2023-09-11 2024-06-09
Hoogseizoen 2023-06-12 2023-09-10 €175,00 per nacht

Beschikbaarheid

Beschikbaar
Bezet